Conferință [CUM A FOST] Bucharest Arbitration Days 2019

1234       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Bucharest Arbitration Days 2019 📅 06 iunie 2019 București [CUM A FOST] Bucharest Arbitration Days 2019

Data 06 iunie 2019
Locația Amfiteatrul „Alexandru Ioan Cuza”, CCIR Business Center, Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3, București

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În zilele de 6 și 7 iunie 2019, a avut loc evenimentul Bucharest Arbitration Days 2019, prima ediție, eveniment organizat de Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Monitor Dosare

Evenimentul a fost găzduit de Amfiteatrul „Alexandru Ioan Cuza”, CCIR Business Center, Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3, București.

Bucharest Arbitration Days 2019 a reunit 17 reprezentanți de elită ai arbitrajului local și internațional. Bucureștiul devine, astfel, forum internațional de dezbatere a principalelor aspecte legate de arbitrajul internațional, iar temele conferinței reprezintă un punct de referință în dezvoltarea și modernizarea practicii arbitrajului.

 


Update 14 mai 2019: Bucharest Arbitration Days – înscrierile la primul eveniment internațional de arbitraj din România continuă până pe data de 22 mai 2019

 

București, 13 mai 2019: Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României a lansat recent pagina de internet dedicată primei ediții a conferinței internaționale Bucharest Arbitration Days (BARD) www.bucharestarbitrationdays.com, eveniment dedicat arbitrajului comercial internațional și reformelor necesare în domeniu. Cei interesați se pot înscrie la lucrările conferinței până pe data de 22 mai 2019. Agenda completă a evenimentului și informațiile referitoare la procedura de înscriere pot fi găsite pe pagina de internet.

Prima ediție a Bucharest Arbitration Days se va desfășura în perioada 6-7 iunie la CCIR Business Center din București și va reuni 17 reprezentanți de elită ai arbitrajului local și internațional. Bucureștiul devine, astfel, forum internațional de dezbatere a principalelor aspecte legate de arbitrajul internațional, iar temele conferinței reprezintă un punct de referință în dezvoltarea și modernizarea practicii arbitrajului.


În zilele de 6 și 7 iunie 2019, va avea loc evenimentul Bucharest Arbitration Days 2019, eveniment organizat de Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Evenimentul va avea loc în Amfiteatrul „Alexandru Ioan Cuza”, CCIR Business Center, Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3, București.

Redăm, în continuare, programul conferinței:

 

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Agenda

Is there a Need to Reform International Arbitration?

 

 

[CUM A FOST] Bucharest Arbitration Days 2019 was last modified: iunie 7th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter