Brevete: avocații STOICA & Asociații, autori ai capitolului privind România din Legal 500

25 nov. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 42

Echipa de avocați din cadrul STOICA & AsociațiiDragoș Bogdan (Senior Partner), Mihai Stănescu (Managing Associate) și Gabriela Bodnărescu  (Junior Lawyer) – a scris capitolul privind România din Country Comparative Guide – Patent Litigation (2022).

Prestigiosul anuar internațional Legal 500 publică în fiecare an un Country Comparative Guide pe diverse domenii de drept, cu scopul de a oferi comunității de afaceri informații utile cu privire la legislația și practica judiciară din diferite jurisdicții.

Ediția din 2022 a Country Comparative Guide – Patent Litigation este acum disponibilă. Ghidul pentru România pe domeniul brevetelor a fost scris de avocații STOICA & Asociații, în considerarea expertizei în acest domeniu, precum și a colaborării anterioare a av. Dragoș Bogdan cu Oficiul European de Brevete, pentru realizarea capitolului dedicat României din cartea Patent enforcement in Europe. Publicațiile sunt concepute pentru a oferi cititorilor o imagine de ansamblu a legilor și a reglementărilor privind litigiile în materie de brevete, dintr-o varietate de jurisdicții.

Ghidul publicat de Legal 500 poate fi descărcat de aici.

Constituită în anul 1995, Societatea Civilă de Avocați STOICA & Asociații a câștigat recunoaștere națională și internațională în lumea dreptului și a mediului de afaceri, prin întreaga sa activitate de asistență juridică și de reprezentare a unui portofoliu vast de clienți. De la înființare și până în prezent, avocații din cadrul STOICA & Asociații au făcut dovada că sunt o echipă puternică, întemeiată pe respectarea principiilor sale: Fidelitas, Integritas, Fortitudo. STOICA & Asociații a dobândit o excelentă reputație națională și internațională. Performanțele sale profesionale sunt recunoscute ca atare în cele mai importante ghiduri juridice: Chambers Europe, Legal 500, WTR 1000, IAM Patent 1000.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor
Brevete: avocații STOICA & Asociații, autori ai capitolului privind România din Legal 500 was last modified: noiembrie 25th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.