Baroul Dolj. Publicarea pe site a manualelor cursurilor de formare comune în domeniul juridic, organizate în România și Bulgaria

4 iul. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 441

Potrivit unui comunicat publicat în data de 4 iulie 2018, pe site-ul oficial al Baroului Dolj (www.barouldolj.ro), acesta organizează, în parteneriat cu Baroul Vidin, cursurile de formare comune în domeniul juridic, desfășurate în România și Bulgaria în cadrul proiectului „Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field”.

Redăm, în continuare, respectivul comunicat, astfel cum a fost publicat de către Baroul Dolj.

 

Baroul Dolj (în calitate de beneficiar) și Baroul Vidin (în calitate de partener) implementează în perioada 5 aprilie 2017 – 4 octombrie 2018 proiectul „Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field”, Cod proiect 16.4.2.023, Cod sistem ROBG-162.

Membrii grupului țintă din România (155 persoane) și Bulgaria (157 persoane) participă în perioada martie-august 2018 la cele șase cursuri de formare în domeniul juridic. Cursurile sunt prezentate de experți români (în Craiova, pentru membrii grupului țintă din România) și de experți bulgari (în Vidin, pentru membrii grupului țintă din Bulgaria), fiind realizate manuale bilingve în acest scop.

Pentru o cât mai bună accesibilitate a rezultatelor proiectului, au fost publicate manualele cursurilor de formare comune în domeniul juridic pe site-ul proiectului, la adresa https://juriscbp.ro/manualele-cursuri-juridice/. Astfel, pentru o mai bună sustenabilitate, pot fi consultate manualele următoarelor cursuri: Reglementarea migrației transfrontaliere, Legislația muncii și securitate socială transfrontalieră, Drept fiscal transfrontalier, Drept comercial transfrontalier, Reglementări transfrontaliere în domeniul transporturilor și patrimoniului cultural, Drept penal transfrontalier.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Proiectul este finanțat în cadrul Programului INTERREG V-A România-Bulgaria (program finanțat de UE din Fondul European de Dezvoltare Regională), Axa Prioritară 4 „O regiune calificată și incluzivă“, Obiectivul Specific „Încurajarea integrării zonei transfrontaliere în privința ocupării și mobilității forței de muncă“.

Valoarea totală a proiectului este de 430.114,34 Euro, din care sprijinul acordat de către Uniunea Europeană este în valoare de 365.597,19 Euro, iar contribuția de la bugetele de stat ale României și Bulgariei este în sumă de 55.914,86 Euro. Contribuția proprie a partenerilor de proiect este de 8.602,29 euro.

Mai multe informații referitoare la activitățile proiectului pot fi obținute online de pe site-ul proiectului, www.JurisCBP.ro, site-ul Baroului Dolj, www.barouldolj.ro sau personal de la cele două centre juridice transfrontaliere.

Craiova (România) și Vidin (Bulgaria)

4 iulie 2018

Sursa informației

Baroul Dolj. Publicarea pe site a manualelor cursurilor de formare comune în domeniul juridic, organizate în România și Bulgaria was last modified: iulie 5th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter