Baroul Cluj. Depunerea referatelor în vederea plății onorariilor aferente lunii februarie 2022

11 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 102

Baroul Cluj a anunțat că depunerea referatelor în vederea plății onorariilor aferente lunii februarie 2022 se va efectua în perioada 20-25 ianuarie 2022, prin intermediul poștei electronice, pe adresa de e-mail: [email protected].

De asemenea, referatele vor fi însoțite de adresele de repartiție, iar acolo unde este cazul, de sentințe/încheieri/extrase din rechizitorii, care fac dovada acordării onorariilor. Pe de altă parte, referatele incomplete sau referatele a căror adresă lipsește vor fi respinse la decontare.

Totodată, fiecare adresă și referatul aferent vor fi scanate împreună, într-un singur PDF. Dacă se impune și scanarea altor documente doveditoare, acestea se vor scana în același folder cu adresa și referatul. În acest sens, nu este permisă comunicarea mai multor referate și adrese în același PDF.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

(Copyright foto: pixabay)

 

🔿VEZI ȘI BAROUL CLUJ. DEPUNEREA REFERATELOR ÎN VEDEREA PLĂȚII ONORARIILOR AFERENTE LUNII DECEMBRIE 2021

Baroul Cluj. Depunerea referatelor în vederea plății onorariilor aferente lunii februarie 2022 was last modified: ianuarie 11th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter