Baroul București. Seminar online referitor la proiectul transnațional privind cooperarea judiciară în materie penală

25 nov. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 98

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat o invitație, din partea Centrului Român de Politici Europene, la seminar online, organizat în data de 26 noiembrie 2020, orele 13-15:00, în care vor fi prezentate principalele concluzii ale unui proiect transnațional privind cooperarea judiciară în materie penală – Decizia Cadru 947/2008 și Decizia Cadru 829/2008. 

Astfel, în cadrul seminarului se va analiza cum funcționează cele două decizii-cadru în practică – ce limitări sunt, atât în ceea ce privește cooperarea între-state, cât și cele de ordin național, ce obstacole sunt întâlnite de magistrați sau practicieni în buna folosire a acestor instrumente, dar și propuneri pentru îmbunătățirea cadrului practic de implementare a deciziilor. 

De asemenea, proiectul este implementat împreună cu Universitatea din Torino, Universitatea din a Coruña, Amapola Progetti și Ministerul de Justiție din Italia și este finanțat de Programul de Justiție, JUST-AG-2017, Direcția Generală Justiție și Consumatori, Comisia Europeană.  Prezentarea va fi în limba engleză.

Invitația la seminar poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

🔔Vezi și Baroul București. Analiza candidaturilor pentru funcția de inspector în cadrul Inspecției Judiciare – Direcția de Inspecție pentru judecători

Baroul București. Seminar online referitor la proiectul transnațional privind cooperarea judiciară în materie penală was last modified: noiembrie 25th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter