Baroul București. Proiect: Educație juridică în școli

14 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 313

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Așa cum rezultă din comunicatul publicat pe site-ul oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Baroul București invită avocații pentru a se implica într-un proiect având ca obiect informarea profesorilor și elevilor din 12 licee din București cu privire la traficul de persoane și alte tipuri de exploatare umană.

Proiectul se va desfășura în perioada 18-25 octombrie 2019, în baza unui parteneriat între Baroul București și „Ambasada Sustenabilității”, implicarea avocaților fiind o condiție pentru derularea acestuia.

Inteligența artificială în materie penală

Sunt invitați să participe, în principal, avocații specializați în drept penal și, în particular, cu experiență în cauze având ca obiect trafic de persoane sau alte forme de exploatare umană.

Pentru detalii, vă rugăm accesați site-ul oficial (www.baroul-bucuresti.ro).

Sursa informației

Baroul București. Proiect: Educație juridică în școli was last modified: octombrie 14th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter