Baroul București. Plata onorariilor din oficiu pentru luna ianuarie 2019

4 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 283

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform anunțului publicat pe site-ul oficial al Baroului București (www.unbr.ro), au fost alocate fondurile necesare plății onorariilor avocaților, care prestează asistență juridică din oficiu, cât și onorariile pentru curatelă specială aferente lunii decembrie 2018.

Comunicatul pune în vedere avocaților îndreptățiți la plata onorariilor din oficiu și curatelă să se prezinte la Baroul București, începând cu data de 4 martie 2019, pentru completarea facturii în vederea virării banilor.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Suma urmează să fie virată în contul deschis pe cabinet de avocat/persoana fizică autorizată sau numerar, prin programare la casierie.

Sursa informației

Baroul București. Plata onorariilor din oficiu pentru luna ianuarie 2019 was last modified: martie 4th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter