Baroul București. Plata onorariilor din oficiu

1 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 52

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat un comunicat prin care informează avocații interesați despre faptul că au fost alocate fonduri de către:

– Parchetul de pe lângă Tribunalul București – fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna iulie 2020.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Avocații îndreptățiți la plata onorariilor sunt invitați să se informeze telefonic, electronic sau personal la sediul Baroului, cu privire la sumele ce urmează a fi încasate, începând cu data de 1 octombrie 2020, urmând ca transmiterea facturii, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei, să se poată face și electronic.

Nu în ultimul rând, pentru ridicarea sumelor în numerar va fi necesară o programare telefonică sau pe e-mail.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Baroul București. Plata onorariilor din oficiu

Baroul București. Plata onorariilor din oficiu was last modified: octombrie 1st, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter