Baroul București. Informații privind pregătirea Adunărilor Generale

15 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 144

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.baroul-bucuresti.ro), Consiliul Baroului București a hotărât cu privire la niște aspecte importante într-o ședință recentă, în lumina parcursului legislativ al modificărilor la Legea nr. 51/1995.

Astfel, s-au hotărât următoarele aspecte:

– convocarea Adunării Generale Ordinare a Baroului București pentru data de 23 septembrie 2019, la Sala Palatului, ora 14:00;

– prorogarea stabilirii termenului pentru reconvocarea Adunării Generale Ordinare, în vederea identificării unor locații și date adecvate interselor avocaților din Baroul București;

– prezentarea, spre consultare și observații, a Proiectului de Regulament de organizare si desfasurare a Adunarii Generale de Alegere a Organelor de Conducere a Baroului Bucuresti, avocații având posibilitatea de a transmite observații până la 21 iulie 2019, la adresa de email [email protected]ști.ro. După împlinirea acestui termen, Consiliul baroului urmează să adopte forma finală a Regulamentului și să dispună măsuri în vederea convocării Adunării Generale Elective.

 

Sursa informației

Baroul București. Informații privind pregătirea Adunărilor Generale was last modified: iulie 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter