Baroul București invită formele de exercitare a profesiei să asigure stagiul de practică pentru auditorii de justiție

18 iun. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 775

Despre

  • Desfășurarea stagiului de practică pentru auditorii de justiție
  • Termen-limită pentru anunțarea disponibilității: 22 iunie 2015
  • Perioada de desfășurare: 1-27 septembrie 2015

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București invită formele de exercitare a profesiei să își exprime disponibilitatea de a asigura desfășurarea stagiului de practică pentru auditorii de justiție, cursanți ai INM, potrivit anunțului publicat pe site-ul Baroului. Invitația are în vedere Protocolul încheiat între UNBR și INM având ca obiect cooperarea între cele două instituții.

Cei interesați de a asigura stagiul de practică avocațională pentru auditorii de justiție sunt rugați să își transmită disponibilitatea pe adresa de e-mail [email protected]până la data de 22 iunie 2015.

Codul administrativ - 2019. Editie tiparita pe hartie alba

De asemenea, sunteți rugați să precizați:

• numele și prenumele îndrumătorilor și numărul de auditori care poate fi primit în practică și îndrumat efectiv (conform regulamentului, maxim doi auditori de justiție la un îndrumător), având în vedere că îndrumător poate fi numai un avocat definitiv cu vechime în profesie de cel putin 8 ani;

• domeniul preponderent de activitate/specializare al formei de organizare a profesiei;

• adresa completă, telefon, fax, email la care forma de exercitare a profesiei își desfășoară în mod real și efectiv activitatea;

• acceptul formelor de exercitare a profesiei privind colaborarea și în anul 2015 (numai în cazul celor care au participat la aceasta acțiune în anul 2014).

Precizam că stagiul din acest an va fi adresat unui număr de 160 auditori de justiție aflați în cel de-al doilea an de formare, urmând ca practica să se desfășoare în perioada 1-27 septembrie 2015.

Accesați sursa informației pe site-ul Baroului București (www.baroul-bucuresti.ro).

Baroul București invită formele de exercitare a profesiei să asigure stagiul de practică pentru auditorii de justiție was last modified: iunie 18th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter