Baroul București. Donațiile de carte juridică primite în cursul anului 2022

2 feb. 2023
Vizualizari: 221

Baroul București informează despre donațiile de carte juridică înregistrate de către Biblioteca Baroului București Av. Victor Anagnoste, în cursul anului 2022.

În acest sens, s-a înregistrat un număr de 1086 de lucrări juridice, cărți și periodice, în urma primirii lor cu titlu gratuit din partea unor persoane fizice și juridice.

Donația Societății Civile Profesionale Protopopescu, Pușcaș și Asociații, constând în fondul de literatură juridică inițiat și dezvoltat în timp de fostul avocat Dan-Eugen Sulică, a avut un total de utilizări pentru patrimoniul Bibliotecii de 1738 de exemplare.

Alte donații au fost primite din partea Uniunii Naționale a Barourilor din România și a Baroului București, precum și de la o serie de alți avocați.

Informarea realizată de către Baroul București este însoțită de evidența bibliografică a lucrărilor primite din partea acestui donator.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să consultați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Baroul București. Asistență judiciară la Tribunalul General al Uniunii Europene

 

Baroul București. Donațiile de carte juridică primite în cursul anului 2022 was last modified: februarie 2nd, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: