ASD, Universitatea din București, a câștigat premiul pentru cea mai activă organizație studențească – „Asociația anului”

1 apr. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 598
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La Gala Studenților din România (2016), Asociația Studenților în Drept din cadrul Universității din București a câștigat premiul pentru cea mai activă organizație studențească – „Asociația anului”.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Acest premiu este o mare onoare și nu face decât să confirme munca pe care încercăm să o depunem zi de zi în folosul studenților!

Mulțumim!”, a scris ASD pe facebook.

ASD, Universitatea din București, a câștigat premiul pentru cea mai activă organizație studențească – „Asociația anului” was last modified: aprilie 1st, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter