Proiect ASD-UAIC Iași. Model European Union – cea de-a III-a ediție a proiectului

505       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Recomandări

Model European Union Iași (MEU Iași) devine un proiect de tradiție pentru Asociația Studenților din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Aflat la cea de-a treia ediție, evenimentul a căpătat amploare și a pus Iașiul pe harta orașelor care promovează valorile europene.

Vezi și ASD-UAIC Iași. Model European Union – cea de-a II-a ediție a proiectului

După Anul Centenar, 2019 este marcat de importanța Președinției României la Consiliu Uniunii Europene și de alegerile pentru Parlamentul European.

Echipa de organizare a MEU Iași 2019 și-a propus să aducă mai aproape activitățile din instituțiile Bruxellului și să destrame mitul care planează asupra acestora. Astfel, între 5 și 10 martie va avea loc, într-un cadru oficial și multicultural, simularea procesului legislativ al Uniunii Europene. Pentru ca dezbaterea să fie cât mai aproape de realitate, subiectele puse în discuție vor fi alese dintre prioritățile României pe perioada mandatului la Președinția Consiliului UE.

Membrii Asociației sunt deosebit de onorați de faptul că evenimentul se va desfășura sub Înaltul Patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene din România. De asemenea, MEU Iași a primit Premiul de Excelență din partea Institutului European din România pentru promovarea valorilor europene.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Înscrierile se fac aici până pe 31 ianuarie.

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina de facebook Model European Union Iași sau trimiteți-ne un mesaj pe adresa de mail: [email protected]

ASD-UAIC Iași. Model European Union – cea de-a III-a ediție a proiectului was last modified: ianuarie 31st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter