APARIȚII EDITORIALE ÎN UJMAG.RO

6 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 370

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 
Drept penal. Parte generală, ediția a VI-a revăzută și adăugită

Codul de procedură civilă: ianuarie 2020. Ediție tipărită pe hârtie albă

Codul de procedură civilă: ianuarie 2020. Ediție tipărită pe hârtie albă

 

Ediția a 8-a a lucrării Codul de procedură civilă (ianuarie 2020), tipărită pe hârtie albă de calitate superioară, îngrijită de prof. univ. dr. Dan Lupașcu, conține textul Codului de procedură civilă actualizat și completat cu dispoziții conexe și de aplicare, cu recursuri în interesul legii și cu hotărâri prealabile, necesare unei depline înțelegeri a reglementarii.

Indexul plasat la finalul Codului facilitează utilizarea acestuia, indicând sediul materiei pentru diverse instituții importante în domeniul procedurii civile și asigurând o căutare rapidă a cuvintelor-cheie corespunzătoare.

Lucrarea Codul de procedură civilă: ianuarie 2020 este destinată nu doar practicienilor și studenților, ci și teoreticienilor.

 

👍VEZI CARTEA ÎN UJMAG.RO!

 

Drept penal. Parte generală, ediția a VI-a revăzută și adăugită

Codul civil: ianuarie 2020 Ediție tipărită pe hârtie albă

Codul civil: ianuarie 2020 Ediție tipărită pe hârtie albă

 

Ediția a 9-a a lucrării Codul civil (ianuarie 2020), îngrijită de prof. univ. dr. Dan Lupașcu și tipărită pe hârtie alba de calitate superioară, cuprinde Codul civil (Legea nr. 287/2009), actualizat, articolele Codului fiind însoțite, acolo unde este cazul, de: dispoziții tranzitorii și de aplicare, dispoziții conexe, extrase din Constituția României, decizii CNA, decizii ale Curții Constituționale, recursuri în interesul legii și hotărâri prealabile – necesare unei depline înțelegeri a reglementării.

Indexul plasat la finalul Codului facilitează utilizarea acestuia, indicând sediul materiei pentru diverse instituții importante în domeniul dreptului civil și asigurând o căutare rapidă a cuvintelor-cheie aferente.

Lucrarea Codul civil: ianuarie 2020 este destinată nu doar practicienilor și studenților, ci și teoreticienilor interesați de acest domeniu.

👍VEZI CARTEA ÎN UJMAG.RO!

 

Codul penal. Jurisprudență obligatorie. Jurisprudență relevantă. Ediția a II-a

Codul penal. Jurisprudență obligatorie. Jurisprudență relevantă. Ediția a II-a

Codul penal. Jurisprudență obligatorie. Jurisprudență relevantă. Ediția a II-a

 

Prezenta culegere reunește, în primul rând, jurisprudență obligatorie referitoare la Codul penal: decizii de admitere a excepțiilor de neconstituționalitate și a recursurilor în interesul legii, precum și hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept. Din rațiuni de ordin teoretic și practic, lucrarea include și decizii de respingere a excepțiilor de neconstituționalitate, a cererilor de recurs în interesul legii și a celor de pronunțare a hotărârilor prealabile.

Cunoașterea temeiurilor pentru care au fost respinse aceste excepții/cereri este importantă îndeosebi din perspectiva practică, putând evite sesizarea inutilă a Curții Constituționale, respectiv a Înaltei Curți de Casație și Justiție. De asemenea, sunt incluse hotărâri relevante pronunțate în soluționarea unor spețe.

Concepută pentru a constitui un instrument util de lucru în activitatea celor care studiază dreptul ori exercita profesii juridice, lucrarea de față vizează atât vechea, cât și noua reglementare penală, precum și unele acte normative conexe Codului penal.

👍VEZI CARTEA ÎN UJMAG.RO!
APARIȚII EDITORIALE ÎN UJMAG.RO was last modified: februarie 6th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter