ANPC. Se introduce cazierul contravențional pentru firme

30 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 160

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.anpc.ro), de la 1 septembrie 2019, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor va introduce cazierul contravențional pentru firme menit să îmbunătățească actul de control și să împiedice încălcările repetate ale operatorilor economici.

Astfel, acest cazier contravențional va permite identificarea operatorilor economici și a faptelor pentru care s-a aplicat deja sancțiunea avertismentului, astfel încât la o nouă încălcare, aceasta să nu mai fie repetată.

Totodată, experiența acumulată de către comisarii ANPC în decursul timpului a arătat că probele (foto și video) obținute în aceste situații au fost esențiale și au atras câștigarea unor procese în instanță. Acest deznodământ fericit a fost datorat proceselor verbale de constatare a contravenției încheiate cu ocazia controalelor realizate.

În acest sens, ANPC anunță și faptul că va asigura dotarea din punct de vedere tehnic, cu echipamente necesare pentru filmare și fotografiere, a echipelor de control.

Sursa informației

ANPC. Se introduce cazierul contravențional pentru firme was last modified: august 29th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter