ANP. Concurs de ocupare, din sursă externă, a 5 posturi vacante de execuţie (ofiţer+agent) din cadrul sectorului economico-administrativ, din unităţile penitenciare

31 dec. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 224

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) anunță declanșarea procedurii de ocupare, din sursă externă, a 5 posturi vacante de execuție (ofițer+agent) din cadrul sectorului economico-administrativ, din unitățile penitenciare – domeniul achiziții publice.

Posturile scoase la concurs se află la Penitenciarul Baia Mare, la Penitenciarul Ploiești, la Penitenciarul Vaslui și la Centrul Educativ Târgu Ocna.

Astfel, condițiile specifice de participare, probele de concurs, precum și bibliografia și tematica de concurs sunt disponibile acccesând link-ul destinat fiecărei instituții.

Totodată, normele și baremele specifice privind organizarea, desfășurarea și evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt disponibile la următorul link.

În situația în care aspectele solicitate nu sunt clarificate la nivelul unității care are postul scos
la concurs, informațiile se pot solicita prin adresa de e-mail concurs-petiț[email protected].

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

(Copyright foto: pixabay)

 

🔿VEZI ȘI ANP. CONCURS DE OCUPARE, DIN SURSĂ EXTERNĂ, A 2 POSTURI DE EXECUȚIE (OFIȚER) ÎN CADRUL SERVICIULUI AUDIT PUBLIC INTERN

ANP. Concurs de ocupare, din sursă externă, a 5 posturi vacante de execuție (ofițer+agent) din cadrul sectorului economico-administrativ, din unitățile penitenciare was last modified: decembrie 31st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.