Aniversare Aniversare Revista Dreptul: 150 ani de la apariția primului număr

1024       0

Aniversare Revista Dreptul: 150 ani de la apariția primului număr 📅 16 decembrie 2021 Aniversare Revista Dreptul: 150 ani de la apariția primului număr

Data 16 decembrie 2021
Locația Online


La 16 decembrie 1871 vedea lumina tiparului, sub conducerea lui Grigore G. Păucescu, primul număr al revistei „Dreptul”, editor fiind „Societatea juridică” al cărei președinte era Constantin Bosianu. 

Prin urmare, anul acesta, revista „Dreptul” împlinește 150 de ani de la apariția celui dintâi număr.  

Cu această ocazie, editorul revistei – Uniunea Juriștilor din România (U.J.R.) – și colegiul de redacție au hotărât să marcheze acest moment de referință al publicisticii juridice românești prin organizarea unui eveniment aniversar care se va desfășura joi, 16 decembrie 2021, începând cu orele 15:30 la sediul U.J.R., în sala „Andrei Rădulescu”. Manifestarea va fi transmisă online, cu sprijinul partenerului principal Grupul editorial Universul Juridic. 

La eveniment vor participa personalități ale vieții culturale și juridice românești și reprezentanți ai publicisticii de specialitate.

Parteneri:

WOLTERS KLUWER România

Alpha Bank

Tudor. Personal Tailor

Desfășurarea evenimentului va fi transmisă LIVE, la standarde profesionale de calitate, cu acces liber, pe portalul www.universuljuridic.ro și pe pagina Facebook dedicată.   

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate. 
 

Aniversare Revista Dreptul: 150 ani de la apariția primului număr was last modified: decembrie 16th, 2021 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: