ANAP. Stagiu de practică în cadrul Agenției, finalizat de 47 de studenți ai Universității din București

27 dec. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 169

Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) informează că, în perioada 1 noiembrie-15 decembrie 2021, 47 de studenți ai Facultății de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București au participat la un stagiu de practică organizat de ANAP.

În acest sens, studenții, împărțiți pe grupe de studiu, au fost implicați în rezolvarea unor aplicații practice formulate pe baza unor situații reale și de actualitate, urmărind dezvoltarea unor deprinderi de a utiliza legislația specifică, procedurile, documentele și instrumentele din domeniul achizițiilor publice.

De asemenea, participanții au avut la dispoziție documente personalizate, baze de date, proceduri de lucru și spețe anonimizate, toate însoțite de cerințe clar formulate cu privire la sarcinile alocate și la modul de realizare.

Studenții au avut de dus la îndeplinire cerințe precum:

− Elaborarea unor note cu privire la constituirea și valabilitatea garanțiilor de participare și de bună execuție;

− Dezvoltarea unor strategii multianuale privind achizițiile publice, cu accent pe achizițiile verzi, sociale și inovative;

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

− Generarea unor rapoarte statistice și analize însoțite de reprezentări grafice;

− Derularea unor proceduri de conciliere pentru aspecte de calitate menționate în avizele conforme condiționate, precum și analiza comparativă a procedurii.

Nu în ultimul rând, echipa ANAP a prezentat standardul ocupațional Expert achiziții publice, cod COR 24211, elaborat în cadrul proiectului Sipoca 625 „Sprijin în implementarea Strategiei Naționale în domeniul Achizițiilor Publice prin consolidarea capacității administrative a ANAP și a autorităților contractante”, încurajând, astfel, studenții să urmeze o profesie în domeniul achizițiilor publice.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Vezi și ANAP. Noi documente publicate în secțiunea Ghiduri și Documente Utile

ANAP. Stagiu de practică în cadrul Agenției, finalizat de 47 de studenți ai Universității din București was last modified: decembrie 27th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter