ANAF. Procedura de inspecție fiscală demarată pentru 80 de contribuabili, în cadrul operațiunii ICEBERG

26 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 242

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului de presă publicat luni, 25 februarie 2019, pe site-ul oficial (www.anaf.ro), procedura de inspecție în cadrul operațiunii ICEBERG urmează să vizeze 80 de contribuabili.

Din punct de vedere al administrării fiscale și al categoriei de risc fiscal, aceștia sunt încadrați în contribuabili mari administrați de DGAMC București și contribuabili mijlocii administrați de DGRFP București.

Conferintele Video Universul Juridic

Din acești 80 de contribuabili, 13 fac parte din categoria contribuabililor mari și 67 sunt asimilați contribuabililor mijlocii.

Selecția contribuabililor a fost efectuată în baza riscurilor estimate și cuantificate, în urma controalelor operative derulate de inspectorii antifrauda. Mai precis, la contribuabilii mari nivelul de risc a fost estimat la 102.278.428 lei , în timp ce la contribuabilii mijlocii acesta are valoarea de 157.118.235 lei.

Pentru efectuarea inspecției fiscale, la contribuabilii mari au fost selectați 50 de inspectori fiscali cu experiență în zona verificărilor fiscale, în timp ce, la cei mijlocii, au fost relocate 67 de echipe de inspecție fiscală. Acestea sunt coordonate centralizat și unitar în ceea ce privește tratamentul fiscal aplicat, pentru acoperirea riscurilor identificate.

  Sursa informației

 

 

ANAF. Procedura de inspecție fiscală demarată pentru 80 de contribuabili, în cadrul operațiunii ICEBERG was last modified: februarie 26th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter