ANAF. Informare privind accesarea facilităților fiscale

12 ian. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 82
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Agenția Națională de Administrare Fiscală – ANAF (www.anaf.ro) a informat contribuabilii despre prelungirea, prin O.U.G. nr. 226/2020, a aplicabilității unor facilități fiscale.

Astfel, pentru acordarea eșalonării la plată în formă simplificată și a anulării obligațiilor de plată accesorii, cererile pot fi depuse până la data de 31 martie 2021.

De asemenea, înființarea măsurilor de executare silită se efectuează după realizarea operațiunilor de distribuire a sumelor încasate și de stingere a obligațiilor fiscale, operațiunile fiind efectuate începând cu încetarea măsurilor fiscale, la data de 28 decembrie 2020.

În acest sens, reluarea măsurilor de executare silită, prin poprire bancară, prin adresele de înființare comunicate înainte de intrarea în vigoare a prevederilor art. VII alin. (3) teza a doua din O.U.G. nr. 29/2020, sunt continuate de către instituțiile de credit, prin efectul legii, fără a fi necesară transmiterea unor adrese din partea organelor fiscale.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Principalele modificări] ANAF. Registrul central electronic pentru conturi bancare, operațional din 11 ianuarie 2021

ANAF. Informare privind accesarea facilităților fiscale was last modified: ianuarie 12th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter