ANAF. A fost finalizat procesul de restituire a taxei auto

10 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 249

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.anaf.ro), ANAF anunță că a fost finalizat procesul de restituire a taxei auto tuturor contribuabililor români, care au depus documentații complete, demers inițiat din anul 2017 și până în prezent.

Astfel, taxa auto curprinde următoarele categorii:

– taxa auto pentru autoturisme și autovehicule;

– taxa pe poluare;

– taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule;

– timbrul de mediu.

Totodată, menționăm faptul că ANAF a restituit taxe auto în valoare totală de 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri depuse și aprobate.

În aceeași ordine de idei, ANAF are în atenție și cererile ale căror documentații sunt incomplete, precizând că acestea urmează să fie soluționate, pe măsură ce contribuabilii notificați vor transmite clarificările solicitate.

 

Sursa informației

 

ANAF. A fost finalizat procesul de restituire a taxei auto was last modified: septembrie 10th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter