ANAF. 61 de sancțiuni contravenționale aplicate în prima lună de la declanșarea operațiunii Tomis

26 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 318

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.anaf.ro), Anaf a dat publicității un comunicat privind sancțiunile aplicate în prima lună de la declanșarea operațiunii Tomis.

Operațiunea Tomis presupune verificarea societăților care efectuează operațiuni de import și achiziții intracomunitare, precum și a tranzacțiilor ulterioare importului. Această acțiune a fost implementată pentru a intensifica activitatea de prevenire și combatere a evaziunii fiscale și a fraudelor vamale.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

În prima lună de la declanșarea operațiunii Tomis (25 ianuarie – 25 februarie a.c.) au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale (amenzi și confiscări), în valoare de peste 1,6 milioane lei. Acestea au fost rezultatul controalelor operative efectuate la 136 contribuabili. Principalele categorii de bunuri confiscate sunt îmbrăcăminte, încălțăminte și materiale textile.

În luna de referință, se constată o dublare a bazelor de impozitare din punct de vedere valoric, în ciuda faptului că numărul operațiunilor vamale a scăzut cu 43% în portul Constanța.

Acțiunile de monitorizare și control vor continua în perioada următoare.

Sursa informației

 

ANAF. 61 de sancțiuni contravenționale aplicate în prima lună de la declanșarea operațiunii Tomis was last modified: februarie 26th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter