Alegerile CSM Ediția a II-a - Candidații din partea parchetelor de pe lângă judecătorii

1097       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Alegerile CSM. Ediția a II-a – Candidații din partea parchetelor de pe lângă judecătorii 📅 31 mai 2022 Alegerile CSM. Ediția a II-a – Candidații din partea parchetelor de pe lângă judecătorii

Data 31 mai 2022
Locația Online


În această perioadă, se desfășoară alegerile pentru desemnarea membrilor Consiliului Superior al Magistraturii. În vederea informării corecte a întreg corpului de procurori, dar și a membrilor comunității juridice din România, întelegând importanța alegerilor desfășurate, în data de 31.05.2022, orele 18:00, va avea loc dezbaterea dintre dl. procuror Lia Sorin Marian si dna. procuror Sîntion Cătălina Marioara, candidați pentru funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii din partea parchetelor de pe lângă judecătorii.

Speakeri invitați:

  • Proc. Sorin Marian Lia
  • Proc. Cătălina Marioara Sîntion

Moderator: Proc. Andrei Doncea


PARTENERI:

Alpha Bank

INDACO

Tudor. Personal Tailor


ACCESUL ESTE LIBER, FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE.


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:


0733.674.555

[email protected]


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Alegerile CSM. Ediția a II-a – Candidații din partea parchetelor de pe lângă judecătorii was last modified: mai 31st, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter