Al 28-lea Congres Internațional al Notariatului

1267       0

Al 28-lea Congres Internațional al Notariatului 📅 19 octombrie 2016 Paris, Franța Al 28-lea Congres Internațional al Notariatului

Data 19 octombrie 2016
Locația Palais des Congrès

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a lansat invitația celor interesați de a participa la cel de-al 28-lea Congres Internațional al Notariatului care va avea loc la Paris, Franța, în perioada 19 – 22 octombrie 2016.

Domnul Daniel-Sedar SENGHOR, președintele Uniunii Internaționale a Notariatului, menționează faptul că dorește ca participarea la acest eveniment să fie în număr cât mai mare, dorim să vă reamintim faptul că înscrierile sunt deschise prin intermediul unui formular de înscriere on-line care poate fi accesat la adresa: http://conares-uinl-paris.org. Veți putea găsi aici toate informațiile legate de program, costuri și cazare, precum și toate informațiile practice pentru șederea dvs. la Paris, în vederea celui de­al 28-lea Congres Internațional al Notariatului.

În plus, în scrisoarea adresată Notariatului român, domnul Daniel-Sedar SENGHOR menționează faptul că notarii cu vârsta sub 30 de ani, precum și aderenții individuali ai Uniunii Internaționale a Notariatului începând cu anul 2014, vor beneficia de o reducere specială, dar și următoarele:

  • Congresul va aborda, în cadrul primei teme, fundamentele juridice, economice și sociale ale notarului în calitatea sa de terț de încredere al cetățenilor, al întreprinderilor și al Statului
  • Cea de-a doua temă este consacrată provocărilor tehnice și juridice ale actului notarial electronic și dematerializării procedurilor
  • Congresul va fi închis printr-un forum internațional privind regulamentul european al succesiunilor internaționale și Statele terțe

Evenimentul va reuni un număr de peste 2000 de notari din 86 de țări membre ale Uniunii Internaționale a Notariatului, la care se vor adăuga cei din alte țări candidate și partenere, precum și din organizații internaționale. Este, deci, o ocazie unică de a interacționa și de a crea rețele profesionale utile.

Dorim, de asemenea, să vă informăm că limbile oficiale de traducere vor fi franceza, engleza, spaniola, germana și italiana.

Pentru informații suplimentare legate de acest subiect, Biroul de relații internaționale al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România vă stă la dispoziție (telefon 021.311.73.07, 0725.348.135 – Anca Crăciunoiu si prin e-mail: anca.craciunoiu@unnpr.ro).

Cu deosebită considerație,

Notar public,

Dumitru Viorel Mănescu

Președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România

Sursa informației

Al 28-lea Congres Internațional al Notariatului was last modified: septembrie 30th, 2016 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: