Adunarea generală a Academiei de Știinte Juridice din România

25 mai 2017
7 voturi, medie: 3,14 din 57 voturi, medie: 3,14 din 57 voturi, medie: 3,14 din 57 voturi, medie: 3,14 din 57 voturi, medie: 3,14 din 5 (7 votes, average: 3,14 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1249

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Joi, 18 mai, Camera de Comerț și Industrie a României a găzduit un eveniment de marcă a lumii juridice din România, al cărui moment culminant a fost constituit de înmânarea certificatelor noilor membri ai Academiei de Științe Juridice din România.

Au fost prezenți domnul Ioan Chelaru (Președinte al Academiei de Științe Juridice din România), domnul Bogdan Ciucă (Vicepreședinte al Academiei de Științe Juridice din România), domnul Dan Claudiu Dănișor (Vicepreședinte al Academiei de Științe Juridice din România), doamna Brândușa Ștefănescu (Vicepreședinte al Academiei de Științe Juridice din România), domnul Ovidiu Predescu (Secretar general al Academiei de Științe Juridice din România) și domnul Cristian Ionescu (Membru al Academiei de Științe Juridice din România).

Domnul Ioan Chelaru a deschis ședința mulțumind celor prezenți și a propus, ca urmare a ședinței Adunării generale AȘJR din data de 1 iulie 2016, unde a fost înființat titlul de Membru post mortem pentru 30 de mari personalități care au marcat istoria și știința dreptului, să se dea citire numelor acestora și păstrarea unui moment de reculegere în aminterea acestora.

În continuare, au fost înmânate certificatelor noilor membri ai Academiei de Științe Juridice din România, după cum urmează:
Membri de onoare: domnii Ion Anghel, Stanciu D. Cărpenaru, Dumitru Mazilu, Florin Vasilescu și Nicolae Volonciu;
Membri corespondenți: domna Călina Jugastru și domnii Dan Mircea Bob, Sevastian Cercel, Eugen Hurubă și Viorel Pașca;
Membri titulari: domnele Smaranda Angheni și Irina Zlătescu și domnii Alexandru Athanasiu, Corneliu Bîrsan, Adrian Bordea, Gabriel Boroi, Dan Chirică, Ion Dogaru, Constantin Mitrache, Ioan Muraru, Marian Nicolae, Liviu Pop, Nicolae Popa, Viorel Roș, Emilian Stancu, Ion Traian Ștefănescu, Alexandru Țiclea, Iosif Urs și Marin Voicu.

Un alt punct important al întâlnirii l-a constituit constituirea secțiilor Academiei, în acest sens, în cadrul Adunării generale, fiecare membru prezent și-a exprimat verbal opțiunea privind secția de specialitate în care își va desfășura activitatea.

Domnul Ioan Chelaru a adus la cunoștință membrilor faptul că vicepreședinții AȘJR sunt responsabili cu îndeplinirea procedurii de constituire a secțiilor, după cum urmează:
• Prof. univ. dr. Ovidiu Predescu – Secția de filosofie, teorie și istoria dreptului;
• Prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănișor – Secția de drept public;
• Prof. univ. dr. Ioan Leș – Secția de drept privat;
• Prof. univ. dr. Tudorel Toader – Secția de științe penale;
• Prof. univ. dr. Brândușa Ștefănescu – Secția de drept internațional și de drept comparat;
• Prof. univ. dr. Liviu-Bogdan Ciucă – Secția de practica dreptului

Adunarea generală a Academiei de Știinte Juridice din România was last modified: mai 26th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter