act Botezatu Estrade Partners alături de Louis Delhaize în vânzarea operațiunilor Cora România către Carrefour

3 mai 2023
Vizualizari: 90

act Botezatu Estrade Partners a asistat grupul franco-belgian Louis Delhaize, proprietarul retailerului Cora, în semnarea unui acord pentru vânzarea operațiunilor sale din România către grupul Carrefour. Cu 10 hipermarketuri, 8 cora Urban și 2.400 de angajați, aceasta este cea mai mare tranzacție de pe piața de retail alimentar din România din ultimii ani. Tranzacția este supusă în particular aprobării de către autoritățile de concurență competente.

Ieșirea Cora de pe piața românească vine după procesul de sale & lease back al 7 centre comerciale Cora din România la sfârșitul anului 2021 și începutul lui 2022, tranzacții prin care Cora și-a vândut proprietățile imobiliare și și-a continuat activitatea în calitate de chiriaș. act Botezatu Estrade Partners, din poziția de consultant juridic tradițional al Louis Delhaize în România, a asistat, de asemenea, în aceste tranzacții.

Echipa act Botezatu Estrade Partners a fost condusă de Laura Estrade (Partner, fuziuni & achiziții), Mihaela Poșircă (Partner, drept imobiliar) și Ștefan Botezatu (Managing Partner, dreptul concurenței), care au lucrat împreună cu Iustina Sima și Andrei Mureșan (Counsel), Ruxandra Liștea (Managing Associate), Andrei Petre (Senior Associate) și Lorena Samoilă (Associate).

 

Despre act Botezatu Estrade Partners

act Botezatu Estrade Partners este biroul din România al act legal, o alianță puternică cu peste 300 de avocați în 9 birouri situate în cele mai importante piețe din Europa continentală. act legal funcționează ca un one-stop-shop, oferind întreaga gamă de servicii juridice cross-border companiilor și investitorilor ce intenționează să intre pe piețele Europei continentale sau sunt deja prezenți în regiune.

 

act Botezatu Estrade Partners alături de Louis Delhaize în vânzarea operațiunilor Cora România către Carrefour was last modified: mai 3rd, 2023 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: