Acordul de înfrățire între Baroul București și Baroul Chișinău

2 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 291

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul Baroului București, la 101 ani de la Unirea Basarabiei cu Regatul României, între Baroul București și Baroul Chișinău s-a încheiat un acord de înfrățire care reconfirmă legătura specială între avocații care exercită profesia în capitalele celor două țări vorbitoare de limbă română.

Acordul a fost încheiat în prezența domnului Daniel Ioniță, ambasadorul României în Republica Moldova.

Monitor Dosare

Astfel, prin acest acord s-au prevăzut principalele direcții ale activității comune a celor două barouri pentru organizarea de conferințe și alte evenimente de pregătire profesională, precum și pentru recunoașterea reciprocă a participării avocaților dintr-un barou la evenimentele organizate de celălalt. Totodată, stagiarii și avocații definitivi vor putea să efectueze perioade de practică în cadrul formelor de exercitare a profesiei din cele două barouri pe bază de reciprocitate.

Dacă doriți să consultați acordul, vă rugăm să dați click aici.

Sursa informației

Acordul de înfrățire între Baroul București și Baroul Chișinău was last modified: aprilie 2nd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter