A început Campania Back to Office pe UJmag.ro!

11 sept. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
197 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Campania Back to Office oferă posibilitatea tuturor specialiștilor în drept de a beneficia de reduceri substanțiale la toate lucrările de drept, și nu numai.

Campania Back to Office, organizată de Universul Juridic Magazin pe portalul www.universuljuridic.ro și pe cea mai mare librărie de carte juridică, www.ujmag.ro, oferă posibilitatea tuturor specialiștilor din domeniul dreptului să beneficieze de reduceri substanțiale la cele mai relevante lucrări de drept, prin intermediul librăriei online de carte juridică UJmag.ro.

Reducerile din cadrul campaniei Back to Office pe UJmag.ro încep de la 10%, pentru toate cărțile disponibile, inclusiv la ultimele noutăți în domeniu, și ajung până la 70%.

10% reducere pentru orice carte editată de Editura Evrika.

20% reducere pentru orice carte editată de Editura Pro Universitaria și Editura Neverland.

– 25% reducere pentru orice carte din Colecția Cultură Juridică.

– 30% reducere  pentru orice carte din colecția Pro Lege.

– 35% reducere pentru toate Pachetele ale Editurii Universul Juridic.

– 70% reducere pentru lucrări și pachete speciale.

 Transport gratuit pentru comenzile care depășesc valoarea de 149 lei.

– Carte gratuită pentru comenzile ce depășesc pragul de 249 de roni: Practica avocatiala. Cereri, aparari, cai de atac, concluzii scrise, consultatii, reguli si proceduri interne. Autor: Andrei E. Savescu

Noi, cei din echipa UJmag.ro, știm cât de importante sunt cărțile în desfășurarea activității dumneavoastră de zi cu zi și, în acest sens, ne dorim ca de actuala ofertă din cadrul campaniei Back to Office să beneficieze cât mai mulți membri ai comunității juridice.

Mult succes la cumpărături și în afaceri!

Campania Summer Black Friday

A început Campania Back to Office pe UJmag.ro! was last modified: septembrie 11th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter