[UPDATE: Selecție 2 experți specializați în domeniul perchezițiilor informatice] 5 posturi de formatori INM (experți în domeniile drept penal şi drept procesual penal, percheziția sistemelor informatice şi a mijloacelor de stocare a datelor informatice)

19 mai 2017
Vizualizari: 2059
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 mai 2017: INM reia procedura de selecție a 2 experți specializați în domeniul perchezițiilor informatice în cadrul proiectului „Imbunătățirea capacității judecătorilor și procurorilor români în lupta împotriva corupției și a criminalității economice și financiare”

Potrivit comunicatului emis în data de, 15 mai 2017, INM anunță reluarea procedurii de selecție a 2 experți specializați în domeniul perchezițiilor informatice în cadrul proiectului „Imbunătățirea capacității judecătorilor și procurorilor români în lupta împotriva corupției și a criminalității economice și financiare”.

Proiectul are ca obiectiv general îmbunătățirea capacității judecătorilor și procurorilor români în lupta împotriva corupției și a criminalității economice și financiare, prin dezvoltarea unui plan de pregătire și a unor instrumente adecvate menite să ofere formare profesională continuă pentru judecători și procurori, considerându-se deosebit de importantă organizarea unor workshop-uri în domeniul perchezițiilor informatice, accentul urmând a fi pus pe partea practică a acestui tip
de activitate.

În cadrul acestui proiect, printre alte activități propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului, se numără și organizarea, în cursul anului 2017, a unui număr de 4 activități de formare continuă în domeniul perchezițiilor informatice, cu durata de 2 zile fiecare, pentru un număr total de aproximativ 80 judecători, procurori și ofițeri de poliție.

Sesiunile de formare vor avea un pronunțat caracter practic. Activitățile care sunt vizate de prezentul anunț sunt programate să se desfășoare astfel:
1. Percheziții informatice Bucuresti 26- 27 octombrie 2017
2. Percheziții informatice Bucuresti 02 – 03 noiembrie 2017
3. Percheziții informatice Bucuresti 16 – 17 noiembrie 2017
4. Percheziții informatice Bucuresti 07 – 08 decembrie 2017

Pentru mai multe informații accesați:

[gview file=”https://www.universuljuridic.ro/wp-content/uploads/2017/05/MFE-Anunt-relansare-selectie-experti-perchezitii-informatice-15052017.pdf” height=”800px”]

Sursa informației


Update 2 mai 2017: CSM a publicat rezultatele selecției

Potrivit comunicatului din data de 27 aprilie 2017, CSM a publicat rezultatele selecției a 5 experți specializați în domeniul perchezițiilor informatice în cadrul Programului de Cooperare Elvețiano-Român, Proiectul „Îmbunătățirea capacității judecătorilor și procurorilor români în lupta împotriva corupției și a criminalității economice și financiare”.

Astfel, la data de 6 martie 2017 a fost declanșată, cu respectarea formelor de publicitate (publicare pe site-urile CSM și INM), procedura de selecție a 5 experți specializați în domeniul perchezițiilor informatice, termenul limită pentru depunerea candidaturilor fiind 3 aprilie 2017.

În urma publicării anunțului, au fost înregistrate 3 (trei) candidaturi:

1. domnul Cristian Hossu, specialist în cadrul Direcției Naționale Anticorupție;
2. domnul Ionel Grigorie, judecător, Curtea de Apel Craiova;
3. domnul Paul Roman, comisar șef de poliție, Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția de Combatere a Criminalității Organizate/ Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice.

Comisia de evaluare s-a reunit la data de 27 aprilie 2017 și a verificat, pe baza documentelor depuse, îndeplinirea criteriilor de selecție indicate în anunț și în caietul de sarcini.

În urma evaluării, comisia a admis candidaturile și a decis selectarea în calitate de experți specializați în domeniul perchezițiilor informatice a:

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

1. domnului Cristian Hossu, specialist în cadrul Direcției Naționale Anticorupție;
2. domnului Paul Roman, comisar șef de poliție, Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția de Combatere a Criminalității Organizate/ Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice;
3. domnului Ionel Grigorie, judecător, Curtea de Apel Craiova.


5 posturi de formatori INM (experți în domeniile drept penal și drept procesual penal, percheziția sistemelor informatice și a mijloacelor de stocare a datelor informatice)

Potrivit comunicatului din data de 6 martie 2017, INM adresează următoarea invitație de participare la selecția a 5 experți specializați în domeniul perchezițiilor informatice în cadrul proiectului „Enhancing training capacity for Romanian judges and prosecutors in fighting corruption and economic and financial crime/Îmbunătățirea capacității judecătorilor și procurorilor români în lupta împotriva corupției și a criminalității economice și financiare”, finanțat prin Programul de cooperare Elvețiano-Român pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene. Invitația a fost extinsă de către organizatori Consiliului Superior al Magistraturii, în calitate de Beneficiar (Agenție executivă) și Institutului Național al Magistraturii, în calitate de Partener beneficiar de proiect.

Astfel, cele două instituții anunță lansarea procedurii pentru selecția a 5 experți (judecători, procurori, ofițeri de politie, specialiști în domeniul perchezițiilor informatice) specializați în domeniile drept penal și drept procesual penal, percheziția sistemelor informatice și a mijloacelor de stocare a datelor informatice, în vederea participării acestora ca formatori în cadrul proiectului „Îmbunătățirea capacității judecătorilor și procurorilor români în lupta împotriva corupției și a criminalității economice și financiare”, finanțat prin Programul de cooperare Elvețiano-Român.

Proiectul are ca obiectiv general îmbunătățirea capacității judecătorilor și procurorilor români în lupta împotriva corupției și a criminalității economice și financiare, prin dezvoltarea unui plan de pregătire și a unor instrumente adecvate menite să ofere formare profesională continuă pentru judecători și procurori, considerându-se deosebit de importantă organizarea unor workshop-uri în domeniul perchezițiilor informatice, accentul urmând a fi pus pe partea practică a acestui tip de activitate.

În cadrul acestui proiect, printre alte activități propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului, se numără și organizarea, în cursul anului 2017, a unui număr de 4 activități de formare continuă în domeniul perchezițiilor informatice, cu durata de 2 zile fiecare, pentru un număr total de aproximativ 80 judecători, procurori și ofițeri de poliție. Sesiunile de formare vor avea un pronunțat caracter practic.

Pentru mai multe informații privind programul oficial al proiectului puteți consulta anunțul oficial al INM și CSM.

👍Vezi și: [UPDATE: Alte 17 posturi disponibile în cadrul aceluiași proiect] INM. 10 posturi de experți specializați în domeniul executării pedepselor

[UPDATE: Selecție 2 experți specializați în domeniul perchezițiilor informatice] 5 posturi de formatori INM (experți în domeniile drept penal și drept procesual penal, percheziția sistemelor informatice și a mijloacelor de stocare a datelor informatice) was last modified: mai 22nd, 2017 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: