Conferinta cu tema „Executarea silita sub reglementarea legii 138/2014”

1793       0

În ziua de joi, 27 noiembrie, Sala Roma a Crystal Palace Ballroom din București a găzduit conferința cu tema „Executarea silită sub reglementarea legii 138/2014”.

Evenimentul a fost organizat de Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București și Editura Universul Juridic și s-a bucurat de participarea executorilor judecătorești, avocaților și judecătorilor.

Între cei prezenți în cadrul evenimentului îi amintim pe doamna Dorina Gonț, Președintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București, doamna Ofelia Dobra, membră a Colegiului Director al CEJ București, prezidiul lectorilor fiind format din jud. prof. univ. dr. Evelina Oprina, Redactor-șef Revista Română de Executare Silită, jud. Roxana Stanciu, Tribunalul București, conf. univ. dr. av. Traian Briciu, Directorul Institutului de Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, jud. Liviu Zidaru, Tribunalul București, formator INM, jud. dr. Ioan Gârbuleț, inspector, Inspecția Judiciară din cadrul CSM și domnul executor judecătoresc Bogdan Dumitrache, membru al Comisiei de elaborare a NCC, al Comisiei de elaborare a Legii de punere în aplicare a NCC și al Comisiei de elaborare a Legii de punere în aplicare a NCPC.

Conferinta cu tema „Executarea silita sub reglementarea legii 138/2014” was last modified: februarie 10th, 2015 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: