Wolters Kluwer România: Acces gratuit timp de 15 zile pentru utilizatorii Sintact.ro, la modulul Proiecte Legislative, între 15-30 noiembrie

15 nov. 2023
Vizualizari: 27

Wolters Kluwer le oferă gratuit utilizatorilor platformei profesionale de documentare juridică Sintact.ro acces la modulul Proiecte Legislative, între 15-30 noiembrie a.c. Aceștia vor putea consulta gratuit, timp de 15 zile, proiectele legislative inițiate, inclusiv toate documentele asociate.

În perioada de demo gratuit la modul, utilizatorii vor putea:

• Consulta proiectele legislative inițiate la nivelul Camerei Deputaților sau al Senatului, dar și proiectele de acte normative inițiate atât de ministere, cât și de autoritățile centrale aflate în subordinea ministerelor și autoritățile centrale autonome, inclusiv toate documentele asociate;

• Identifica proiectele legislative care îți pot influența activitatea;

• Urmări traseul unui proiect legislativ, de la inițiativă până la promulgare în lege și forma finală.

Toate aceste informații și funcționalități sunt disponibile într-un singur loc, ceea ce face monitorizarea proiectelor legislative mult mai ușoară și eficientă.

Utilizatorii care doresc monitorizarea proiectelor legislative de interes și primirea de alerte automate pe e-mail pot solicita cont demo pentru modulul de Monitorizare Proiecte Legislative, accesând link-ul următor: Monitorizare Proiecte Legislative.

Platforma legislativă Sintact este unica soluție digitală pentru profesioniștii din diverse domenii care doresc să fie la curent cu schimbările legislative și să gestioneze impactul adus de acestea.

Pentru informații pe larg, vizitați link-ul Proiecte Legislative.

Facilitatea este parte dintr-un proiect lansat de Wolters Kluwer, prin care utilizatorii primesc acces gratuit la noi funcționalități, pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească rezultatele și să întâmpine cu încredere provocări tot mai complexe. Prin Opțiunea Plus, abonații beneficiază de acces nelimitat timp de 15 zile la instrumente indispensabile în activitatea lor. Wolters Kluwer susține profesioniștii din domeniul juridic cu instrumente de luare a deciziilor bazate pe date, simplificând cercetarea, analizele și fluxurile de lucru legislative și de reglementare.

 

Wolters Kluwer România

este parte a grupului multinațional Wolters Kluwer, cunoscut pe piața internațională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație profesională, produse și servicii pentru sectoarele: fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare.

Wolters Kluwer România oferă o serie de produse dedicate profesioniștilor din domeniile juridic și economic: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislație, doctrină și jurisprudență, disponibile online și offline, precum și o colecție bogată de cărți și reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și în format digital.

Platforma legislativă Sintact.ro

asigură o gamă completă și unică de caracteristici: cel mai performant motor de căutare și cea mai vastă bază de documente și informații juridice.

Instrument esențial pentru cercetarea legislației, jurisprudenței și doctrinei, Sintact.ro include peste 15 milioane de hotărâri judecătorești, legislația românească și europeană, fluxuri (civile și fiscale), comentariile specialiștilor în domeniu pe marginea principalelor legi și coduri, edițiile complete ale revistelor române de drept și multe alte informații juridice.

 

Wolters Kluwer România: Acces gratuit timp de 15 zile pentru utilizatorii Sintact.ro, la modulul Proiecte Legislative, între 15-30 noiembrie was last modified: noiembrie 15th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.