Vlăsceanu & Partners a asistat Alive Capital în achiziționarea unui proiect fotovoltaic de 23 MW

6 dec. 2023
Vizualizari: 227

Vlăsceanu & Partners a acordat consultanță Alive Capital pentru achiziționarea Da Vinci New Project, o companie de proiect care deține o centrală fotovoltaică de aproximativ 23 MW în localitatea Nanov, județul Teleorman. Asistența juridică a inclus o fază exhaustivă de analiză prealabilă a proiectului, precum și asistența cuprinzătoare în redactarea, negocierea și finalizarea documentelor tranzacției, inclusiv înregistrarea ulterioară a acestora.

Loredana Vlăsceanu, partenerul care a coordonat proiectul, a menționat: „Suntem încântați de colaborarea cu Alive Capital în cadrul acestui proiect, alături de echipa lor experimentată. Împreună, am finalizat cu succes tranzacția într-un interval de timp remarcabil de scurt, gestionând eficient cerințele tuturor părților implicate. Anticipăm construirea rapidă și punerea sub tensiune a acestui proiect, contribuind la o creștere a ponderii energiei verzi pe piața energetică din România”.

Echipa implicată atât în faza de analiză prealabilă, cât și în cea de fuziuni și achiziții i-a inclus pe Loredana Vlăsceanu (Partener), Raluca Spînu (Partener), Dan Oltean (Asociat Coordonator) și Andrei Popovici (Asociat).

 

Vlăsceanu & Partners a asistat Alive Capital în achiziționarea unui proiect fotovoltaic de 23 MW was last modified: decembrie 6th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: