Universul Juridic recrutează responsabil CRM/Vânzări

8 ian. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 204

Universul Juridic recrutează responsabil CRM/Vânzări

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Descrierea Companiei:

Înființată în anul 2001, editura Universul Juridic a devenit unul dintre principalii actori ai pieței de carte juridică din România.
Poziția pe care o ocupă în acest moment editura pe piața de carte juridică se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect, seriozitate în relațiile cu colaboratorii noștri și dorința de a dezvolta în permanență editura.

Monitor Dosare

 

Candidatul ideal:

Cunoștințe solide Microsoft Office ( Excel);

Experiență în utilizarea unei aplicații/soluții de tip CRM (Customer Relationship Management);

Experiență relaționare/comunicare clienți(reprezintă un avantaj);

Abilitați de lucrul în vânzari sau marketing (reprezintă un avantaj);

Studii medii/superioare;

Spontaneitate, capacitatea de a gestiona optim situațiile conflictuale;

Spirit de echipă, punctualitate;

Dorință de perfecționare continuă în domeniul vânzărilor/relațiilor cu clienții;

Bune abilități de comunicare (în exprimarea scrisă și verbală).

 

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Descrierea jobului:

Asistență, gestionare și consiliere clienți;

Identificarea și rezolvarea nevoilor clienților;

Operare CRM (generare și reglare facturi, contactare clienți, transmitere de oferte, actualizare informații în baza de date, abonare-reabonare pentru servicii, etc).

 

Ce oferim:
Pachet salarial motivant, bazat pe rezultate, tichete de masă, fructe la birou săptămânal;
Oportunitatea de a lucra într-o organizație dinamică, cu o echipă tânără;
Posibilitatea de a evolua profesional, în cadrul unei edituri de prestigiu, aflată în proces de permanentă dezvoltare și extindere.
Spațiu de lucru central, situat în imediata apropiere a mallului Afi Palace Cotroceni.

Pentru a aplica la acest job, vă rugăm să trimiteți CV-ul către adresa de e-mail [email protected].


* Disclaimer:
Stimat/ă candidat/ă,

Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. În acest context, compania noastră se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor personale.
Dacă în urma lecturării prezentei politici ne transmiteți datele dvs (sub forma unui Curriculum Vitae) printr-unul dintre multiplele canale puse la dispoziție, înseamnă că ați fost informat în baza art. 13 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, că vom colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal (nume, adresa de email, număr de telefon, adresă de domiciliu, etc.) cu scopul desfășurării procesului de recrutare și selecție inițiat de către reprezentanții companiei și că v-ați acordat consimțământul pentru acestea.
Subliniem faptul că vom utiliza aceste date numai în scopul pentru care au fost solicitate, respectiv pentru finalizarea procesului de recrutare. În acest sens, pe baza datelor și informațiilor pe care ni le furnizați în mod benevol și pentru care avem acordul dvs de analiză, urmărim să determinăm dacă sunteți sau nu un candidat potrivit pentru posturile vacante din cadrul companiei, precum și pentru a vă contacta cu o propunere, în vederea stabilirii unui interviu sau cu scopul de a vă solicita / furniza informații suplimentare legate de oferta noastră. Menționăm că nu vom furniza niciunei terțe părți informațiile puse la dispoziție de dvs, cu excepțiile prevăzute de dispozițiile legale.
În cadrul companiei noastre recrutarea se realizează intern și prin urmare informația nu părăsește limitele fizice și digitale ale acesteia. În interiorul companiei, persoanele expuse la aceste date sunt membrii departamentului de resurse umane (responsabili ai zonei de recrutare); managerii departamentelor cu locuri de muncă vacante, din cadrul companiei, persoane ce joacă rol de factor de analiză și decizie în procesul de recrutare. Ca măsură de protecție, întreg personalul implicat în acest proces este instruit corespunzător în materie de protecția datelor și înțelege riscul compromiterii.
De asemenea, este foarte important pentru noi ca dvs să cunoașteți faptul că aveți în orice moment dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita ștergerea datelor și dreptul de opoziție.
Pentru oricare din motivele de mai sus precum și pentru a vă exercita drepturile garantate de legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă rugăm să vă adresați responsabilului pe partea de protecție a datelor din cadrul companiei noastre.

Universul Juridic recrutează responsabil CRM/Vânzări was last modified: ianuarie 13th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter