Universul Juridic lansează la Constanța ediția de Dobrogea a revistei „Legal Magazin”

8 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 357

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pentru a fi în cadența alertă a comunității juridice din județul Constanța, Grupul editorial Universul Juridic din București, grup editorial cu o prezență de 18 ani pe piața de profil, a decis să fie parte a unui eveniment local de referință: conferința cu tema „Starea justiției în România după aderarea la Uniunea Europeană”. Reuniunea respectivă a oferit grupului ocazia de a trece într-o revistă tipărită, ediția specială „Legal Magazin” de Dobrogea, cele mai relevante noutăți, idei, performanțe, opinii și restituiri  memorialistice ale juriștilor de seamă ce respiră și profesează cu pasiune la malul Mării Negre.

În această ediție broșată a sa, ce succede ediției de Timiș, revista „Legal Magazin” a înțeles să dea cuvântul unora dintre cele mai reprezentative voci din istoria și prezentul dreptului din județul Constanța. Apar, în cele 40 de pagini ale publicației, convorbiri cu conducători în exercițiu ai unor instituții publice-cheie din domeniul juridic și al profesiilor liberale.

Interviul ediției (unul de 10 pagini!), o adevărată mărturie de credință profesională, a fost realizat în compania unei somități locale: prof. univ. dr. Marin Voicu, membru de onoare al AOS, președintele Secției de drept internațional și de drept comparat a ASJR, Președintele Asociației „Themis-Casatia”, fost judecător la ICCJ și la CEDO și Doctor Honoris Causa a Universității „Ovidius”.

Jurnaliștii „Legal Magazin” au mai stat de vorbă cu prof. univ. dr. Sorin Rugină, rectorul Universității „Ovidius” Constanța, cu prof. univ. dr. Adrian Stoica – Constantin, decanul Facultății de Drept și Științe Administrative și cu noul decan al Baroului Constanța, avocatul Cătălin Filișan.

Pe lângă știri relevante despre business-ul local, asistat juridic cu atenție, există și  interviuri de substanță cu Teodor Viorel Gheorghe, președintele Tribunalului Constanța, cu președintele UNPIR Filiala Constanța, Cristina Stroie, dar și cu președintele Curții de Arbitraj Comercial și Maritim, Dan Frangeti.

Nu în ultimul rând, editorialul ediției poartă semnătura celui mai „tânăr” Doctor Honoris Causa al Universității „Ovidius” din Constanța, ex-ministrul Valeriu Stoica, poziționat necontenit pe „lungul drum al justiției către adevăr”.

Fondată în 2013 și intrată din toamna anului 2018 în portofoliul Grupului Universul Juridic, revista „Legal Magazin” (www.legalmagazin.ro), este un periodic consacrat profesiilor liberale, o platformă utilă de  informare și promovare pentru mediul de afaceri și pentru instituțiile locale și centrale.

Pe scurt, publicația traduce mesajele comunității juridice în limbaj de business, prezentând activitățile și performanțele acesteia într-o „vitrină” destinată mediului de afaceri. În pandant, destinatarii acestor informații au ocazia de a răspunde în aceeași revistă avocaților, juriștilor, notarilor, mediatorilor, evaluatorilor sau executorilor judecătorești cu studii de caz și oportunități de intervenție și consiliere a companiilor lor.

Universul Juridic lansează la Constanța ediția de Dobrogea a revistei „Legal Magazin” was last modified: mai 8th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter