UNEJ. Aniversarea a 20 de ani de la data numirii în funcție a primilor executori judecătorești în sistem liberal din România

5 apr. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 308

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești (UNEJ) a publicat un mesaj cu ocazia aniversării a 20 de ani de la data numirii în funcție a primilor executori judecătorești în sistem liberal din România, la data de 4 aprilie 2021.

Redăm, în continuare, mesajul UNEJ:

„La data de 4 aprilie 2001, în baza dispozițiilor Ordinului ministrului justiției nr. 685/C/2001, erau numiți primii executori judecătorești din România, în aplicarea prevederilor Legii nr. 188/2000 privind executorii judecătorești. Aceștia au fost executorii care își desfășurau activitatea în cadrul instanței de judecată, sub conducerea președintelui acesteia și și-au exprimat opțiunea să își desfășoare în mod liberal profesia. Executorii judecătorești respectau regulile Codului de procedură civilă adoptat în anul 1865, cu modificările și completările ulterioare, în executarea dispozițiilor din titlurile executorii îndeplinind acte obligatorii pentru toate persoanele fizice și juridice.

Colegilor care și-au început activitatea în anul 2001, precum și celorlalți executori judecătorești, le urăm un sincer

LA MULȚI ANI!, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la data numirii în funcție a primilor executori judecătorești în sistem liberal din România!

Inteligența artificială în materie penală

Sursa informației

🔔Vezi și Conferința națională: „GDPR în executarea silită”

UNEJ. Aniversarea a 20 de ani de la data numirii în funcție a primilor executori judecătorești în sistem liberal din România was last modified: aprilie 5th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter