UNBR. Demersuri în vederea asigurării pe viitor a fondurilor necesare pentru asistența judiciară din oficiu

28 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 208

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.unbr.ro), a fost publicată adresa Ministerului Justiției prin care se propune constituirea unui grup de lucru interinstituțional constituit din reprezentanți ai Ministerului Justiției, Ministerului Finanțelor și UNBR pentru a duce la îndeplinire scopul principal vizat de problematica declanșată de fondurile pentru asistența judiciară din oficiu.

Astfel, Comisia Permanentă a luat act de adresa respectivă, pe care o atașăm, în continuare:

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

 

Sursa informației

UNBR. Demersuri în vederea asigurării pe viitor a fondurilor necesare pentru asistența judiciară din oficiu was last modified: august 28th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter