UNBR. Decizia Comisiei Permanente privind începerea anului II de pregătire profesională inițială

10 ian. 2023
Vizualizari: 221

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) informează despre decizia Comisiei Permanente a UNBR nr. 454/2022 privind începerea anului II de pregătire profesională inițială.

Redăm, în continuare, prevederile Hotărârii Comisiei Permanente a UNBR:

Art. 1 – (1) Activitățile de formare aferente anului II de pregătire profesională inițială – ciclul 2023 vor începe la data 23 ianuarie 2023 și se vor încheia la data de 24 septembrie 2023.

(2) În limitele calendaristice prevăzute la alin. (1), structurile INPPA au posibilitatea de a programa activitățile de formare în raport de disponibilitatea formatorilor.

Art. 2 – (1) Taxa de școlarizare aferentă anului II de pregătire profesională inițială este de 700 lei și va fi achitată până la data de 22 februarie 2023, sub sancțiunea aplicării dispozițiilor art. 52 alin. (3) din Regulamentul de organizare și funcționare a INPPA privind întreruperea studiilor.

(2) Se înscriu în anul II cursanții care au promovat integral anul I de pregătire profesională inițială în anul 2022. Se înscriu în anul II și cursanții care nu au promovat integral anul I de pregătire profesională inițială, cu obligația de a reface integral, potrivit dispozițiilor art. 47 sau, după caz, art. 49 alin. (6) din Regulamentul de organizare și funcționare a INPPA , activitatea de formare la disciplinele nepromovate. În acest scop, acești cursanți vor fi afiliați de secretariatul INPPA unor grupe de cursanți din anul I, fără plata unei taxe, și vor respecta calendarul publicat al activității de formare de la grupele la care sunt afiliați.

(3) Cursanții care nu au promovat integral anul II de pregătire profesională inițială în anul 2022 au obligația de a reface integral, potrivit dispozițiilor art. 47 sau, după caz, art. 49 alin. (6) din Regulamentul de organizare și funcționare a INPPA , activitatea de formare la disciplinele nepromovate. În acest scop, acești cursanți vor fi afiliați de secretariatul INPPA unor grupe de cursanți din anul II, fără plata unei taxe, și vor respecta calendarul publicat al activității de formare de la grupele la care sunt afiliați.

Art. 3 – Prezenta hotărâre se comunică UNBR, structurilor INPPA și se publică pe site-ul www.inppa.ro.

Sursa informației

Vezi și UNBR. Decizia Comisiei Permanente privind începerea anului I de pregătire profesională inițială

 

UNBR. Decizia Comisiei Permanente privind începerea anului II de pregătire profesională inițială was last modified: ianuarie 10th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: