SNG. Concurs pentru ocuparea unui post de grefier (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara)

17 sept. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 144

Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a publicat un anunț privind organizarea, de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, a unui concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier, pe durată determinată, în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, în data de 9 noiembrie 2021 (proba scrisă).

Concursul va consta într-o probă practică eliminatorie, de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator și o probă scrisă, de verificare a cunoștințelor teoretice.

Dosarele de concurs se depun până la data de 18 octombrie 2021, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, și trebuie să conțină documentele specificate în anunțul de concurs.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și SNG. Concurs pentru ocuparea unui post de grefier arhivar (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara)

SNG. Concurs pentru ocuparea unui post de grefier (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara) was last modified: septembrie 17th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter