SNG. Concurs pentru ocuparea unui post de grefier arhivar (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara)

15 sept. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 135

Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a publicat un anunț privind organizarea, de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, a unui concurs pentru ocuparea unui post vacant de grefier arhivar, în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, în data de 14 octombrie 2021 (proba scrisă).

Concursul va consta într-o probă practică eliminatorie, de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator și o probă scrisă, de verificare a cunoștințelor teoretice.

Dosarele de concurs se depun până la data de 1 octombrie 2021, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, și trebuie să conțină documentele specificate în anunțul de concurs.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și SNG. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier (Curtea de Apel Ploiești)

SNG. Concurs pentru ocuparea unui post de grefier arhivar (Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara) was last modified: septembrie 15th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter