[UPDATE: Candidatura depusă] SNG. Alegerea unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul de conducere al SNG

12 ian. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 155
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 11 ianuarie 2021: Candidatura depusă și convocarea Adunării generale a formatorilor

Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a publicat un anunț privind candidatura depusă și convocarea Adunării generale a formatorilor, în procedura de alegere a unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul de conducere al Școlii.

Astfel, a fost înregistrată o singură candidatură, iar directorul Școalii Naționale de Grefieri a convocat Adunarea generală a formatorilor în vederea alegerii unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul de conducere al Școlii, la data de 3 februarie 2021, ora 15:00.

De asemenea, Adunarea generală a formatorilor  SNG  se va organiza online, iar exprimarea voturilor va fi realizată exclusiv la distanță, prin fax sau e-mail.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

  


Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a publicat un anunț privind declanșarea procedurii de alegere a unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul de conducere al Școlii.

Persoanele interesate își pot depune candidaturile (CV și o scrisoare de intenție) la sediul Școlii Naționale de Grefieri, până în data de 4 ianuarie 2021.

Atașăm, în continuare, următoarele:

Hotărârea nr. 40/04.10.2013 privind aprobarea procedurii de alegere a unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul de conducere al Școlii Naționale de Grefieri;

Hotărârea nr. 33/23.09.2019 privind modificarea procedurii de alegere a unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul de conducere al Școlii Naționale de Grefieri;

Hotărârea nr. 49/10.12.2020 privind declanșarea procedurii de alegere a unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul de conducere al Școlii Naționale de Grefieri.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și SNG. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier (DIICOT)

[UPDATE: Candidatura depusă] SNG. Alegerea unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul de conducere al SNG was last modified: ianuarie 12th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter