Revista de Dreptul Familiei: indexare ERIH PLUS

5 feb. 2024
Vizualizari: 396

Anunțăm cu bucurie că începând de azi, 5 februarie 2024, Revista de Dreptul Familiei este indexată și în baza de date ERIH PLUS (European Reference Index for the Humanities and Social Sciences), una dintre cele mai importante baze de date existente la nivel internațional.

Cu toate că Revista de Dreptul Familiei este un proiect editorial relativ tânăr pe piața revistelor de drept din România, vestea de azi dovedește, din nou, că aceasta a devenit un reper incontestabil în materie, atât în plan intern, cât și internațional.

Încă de la debutul său, în anul 2019, Revista de Dreptul Familiei s-a remarcat, în primul rând, prin calitatea științifică extraordinară a materialelor publicate, datorată implicării active și de substanță a autorilor și a unui proces de peer-review consistent și efectiv.

La aceasta, se adaugă abordarea unor teme de actualitate și cu relevanță practică și doctrinară deosebită, inovațiile constante aduse în materie de structură și conținut, dar și un colectiv de autori dinamic, format atât din teoreticieni, cât și din practicieni din toate profesiile juridice. Împreună, elementele menționate au deschis calea spre succesul de azi.

Colegiul de Conducere al Revistei de Dreptul Familiei împreună cu Editura Universul Juridic mulțumesc, cu această ocazie, autorilor, recenzorilor, cititorilor și tuturor celor care de-a lungul timpului s-au implicat în acest proiect editorial și își exprimă speranța și încrederea că Revista este abia la începutul reușitelor sale.

Ne propunem să rămânem în continuare deplin dedicați acestui proiect, pentru a oferi constant soluții științifice valide la problemele juridice complexe cu care se confruntă relațiile de familie, iar autorilor, un cadru în care să poată publica, încrezători că efortul creativ le este pe deplin recunoscut și valorificat.

 

Revista de Dreptul Familiei: indexare ERIH PLUS was last modified: februarie 5th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: