Protocol de colaborare între Asociația Româna de Franciză și Consiliul de Mediere

1 aug. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 588

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit celor publicate pe site-ul oficial (www.cmediere.ro), Consiliul de Mediere a dat publicității detalii în ceea ce privește protocolul de colaborare încheiat cu Asociația Româna de Franciză, în urma căruia mediatorii vor soluționa conflictele izvorâte din contractele de franciză.

Prin Legea nr. 192/2006, Consiliul de Mediere are – printre alte atribuții -, și stabilirea cadrului general în care mediatorii să-și poată exercita profesia, prin reglementarea accesului profesioniștilor la cât mai multe domenii prin care să se manifeste.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Până la acest moment, în cele 36 de luni de mandat ale actualului CdM, au fost identificate și create oportunități de exercitare a profesiei prin stabilirea unui cadru instituțional reglementat prin protocoale de colaborare în cauzele de malpraxis, în zona asigurărilor, în domeniul achizițiilor publice.

Vezi și Consiliul de Mediere. Medierea devine o procedură obligatorie pentru anumite categorii de contracte de achiziții publice

De asemenea, au fost întocmite liste cu mediatorii care au dorit să aprofundeze instruirea și să activeze în domeniile mai sus menționate, urmând ca profesioniștii, mediatorii să-și creeze și să-și dezvolte propriul portofoliu de client.

Astfel, la data de 1 august 2018, Consiliul de Mediere, continuând strategia de facilitare a accesului Corpului Profesional al Mediatorilor în diferite domenii de activitate, la sediul instituției, a fost semnat protocolul de colaborare cu Asociația Romana de Franciză, în urma căruia mediatorii vor soluționa conflictele izvorâte din contractele de franciză.

Totodată, mediatorii interesați să activeze în acest domeniu sunt rugați să trimită solicitarea pe adresa de e-mail [email protected], în vederea înscrierii în lista care va fi comunicată și postată atât pe site-ul Consiliului de Mediere, cât și pe site-ul Asociației Române de Franciză.

Sursa informației

Protocol de colaborare între Asociația Româna de Franciză și Consiliul de Mediere was last modified: august 1st, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter