O.U.G. nr. 92/2020 pentru instituirea unor măsuri active de sprijin destinate angajaţilor şi angajatorilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 – aprobare și completare (Legea nr. 211/2020)

30 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
395 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul modificat

Inteligența artificială în materie penală
Actul modificatorSumar
O.U.G. nr. 92/2020 pentru instituirea unor măsuri active de sprijin destinate angajaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru modificarea unor acte normative

(M. Of. nr. 459 din 29 mai 2020)

 

 

Legea nr. 211/2020 privind aprobarea O.U.G. nr. 92/2020 pentru instituirea unor măsuri active de sprijin destinate angajaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru modificarea unor acte normative

(M. Of. nr. 888 din 29 septembrie 2020)

introduce: art. XII.

 

În M. Of. nr. 888 din 29 septembrie 2020 s-a publicat Legea nr. 211/2020 privind aprobarea O.U.G. nr. 92/2020 pentru instituirea unor măsuri active de sprijin destinate angajaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru modificarea unor acte normative.

 

Astfel, prin respectivul act normativ se aprobă O.U.G. nr. 92/2020 pentru instituirea unor măsuri active de sprijin destinate angajaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru modificarea unor acte normative, dar se și aduce o completare acesteia.

 

Vă prezentăm, în continuare, completarea adusă O.U.G. nr. 92/2020 pentru instituirea unor măsuri active de sprijin destinate angajaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru modificarea unor acte normative.

 

Original Black Friday pe UJmag.ro!
Art. XII din O.U.G. nr. 92/2020 (introdus prin Legea nr. 211/2020)

 

Noua reglementare

Potrivit noii reglementări, după art. XI se introduce un nou articol, art. XII, cu următorul conținut:

„Art. XII

La articolul 4 alineatul (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 63/2020 pentru organizarea șidesfășurarea unor campanii de informare publică în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea COVID-19, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 164/2020, cu modificările ulterioare, după litera c) se introduce o nouă literă, litera c^1), cu următorul cuprins:

«c^1) în situația în care, în bugetele prevăzute la art. 3 lit. c), rămân sume nealocate din cauza unor limitări obiective, sumele rămase vor fi redistribuite către celelalte stații care nu au atins aceste limitări, exclusiv prin mecanismul enunțat la lit. c). Redistribuirea se va aplica repetat până la atingerea limitelor respective sau până la consumarea bugetului alocat campaniei”.

O.U.G. nr. 92/2020 pentru instituirea unor măsuri active de sprijin destinate angajaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 – aprobare și completare (Legea nr. 211/2020) was last modified: septembrie 30th, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter