Noul Cod fiscal a fost promulgat

8 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1157

Despre

  • 7 septembrie 2015
  • Noul Cod fiscal
  • Promulgare

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Noul Cod fiscal

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE
Dată promulgareActul normativ promulgat
7 septembrie 2015Noul Cod fiscal

 

Potrivit comunicatului de presă publicat pe site-ul Președinției României (www.presidency.ro), la data de 7 septembrie 2015, a fost promulgat Noul Cod fiscal.

Reamintim faptul că Noul Cod fiscal a fost reexaminat, ca urmare a cererii Președintelui, de către Senat și Camera Deputaților.

Astfel, ca urmare a cererii de reexaminare, Noul Cod fiscal a fost adoptat, la data de 1 septembrie 2015, de Senat, iar la data de 3 septembrie 2015, de Camera Deputaților, aceasta fiind for legislativ decizional.

Potrivit prevederilor Noului Cod fiscal, acesta urmează a intra în vigoare la data de 1 ianuarie 2016, cu excepția cazului în care în respectivul cod se prevede altfel.

 

Pentru a vedea respectivul comunicat de presă, vizitați site-ul Președinției României (www.presidency.ro).

Noul Cod fiscal a fost promulgat was last modified: septembrie 8th, 2015 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter