NNDKP asistă Holcim România cu achiziția Stones Business Development SRL și contribuie la extinderea companiei în sectorul de agregate

5 apr. 2023
Vizualizari: 80

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Holcim România, unul dintre liderii din industria materialelor de construcții din România, cu privire la extinderea diviziei de agregate prin achiziționarea a 100% din părțile sociale ale companiei Stones Business Development SRL, care operează o stație de agregate și o exploatare minieră de nisip și pietriș.

NNDKP a asistat Holcim România în toate fazele tranzacției, de la efectuarea analizei de due diligence asupra societății țintă și a activităților sale miniere, până la asistența acordată în negocierea contractului de vânzare-cumpărare de părți sociale, precum și în procesul de redactare și revizuire a documentației contractuale relevante.

Tranzacția a fost finalizată la finalul lunii martie, iar echipa NNDKP dedicată proiectului a fost condusă de Ruxandra Bologa, Partener și unul dintre coordonatorii practicilor Corporate/M&A și Energie și Resurse Naturale, și i-a inclus pe Emanuel Flechea (Asociat Manager), Mirela Preda (Counsel), din cadrul practicii de Corporate/M&A, Vlad Tănase (Partener, practica de Real Estate), Roxana Ionescu (Partener, practica de Dreptul Mediului) și Lucian Barbu (Partener, NNDKP Consultanță Fiscală).

„Holcim este unul dintre cei mai importanți jucători locali în zona producției de materiale de construcții performante. Ne bucurăm că am putut asista compania în legătură cu planurile de extindere la nivel local prin această nouă achiziție, ce contribuie la consolidarea poziției sale pe piața de construcții. Le mulțumesc pentru încrederea acordată și excelenta colaborare în cadrul tranzacției”, a menționat Ruxandra Bologa, Partener NNDKP, practicile Corporate/M&A și Energie și Resurse Naturale.

Prin asistența juridică acordată către Holcim România în această tranzacție, NNDKP își extinde și consolidează portofoliul de proiecte de fuziuni și achiziții în care a fost implicată în ultimele luni, în industrii precum energie și resurse naturale, sectorul alimentar și agribusiness, tehnologie și IT, transport și logistică și servicii medicale. NNDKP are o istorie impresionantă de proiecte de succes derulate în peste 30 de ani, acordând asistență în tranzacții cu o valoare cumulată de zeci de miliarde de euro, inclusiv în proiecte care au definit piața de business locală.

 

***

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – și este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziții în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 și IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

 

NNDKP asistă Holcim România cu achiziția Stones Business Development SRL și contribuie la extinderea companiei în sectorul de agregate was last modified: aprilie 5th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.