JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Moştenire testamentară. Persoane îndreptăţite la restituire

20 feb. 2012
Vizualizari: 87
  • Legea nr. 10/2001

Împrejurarea că imobilul ce a constituit obiectul notificării nu s-a aflat în masa succesorală a defunctei nu prezintă relevanță, deoarece fiind vorba de un imobil preluat de stat, calitatea de proprietar al defunctei a încetat la data decesului acesteia, astfel încât moștenitorii sunt cei în a căror persoană se redobândește dreptul de proprietate pe data adoptării deciziei de restituire.

(I.C.C.J., s. I civ., decizia nr. 1090 din 20 februarie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Moștenire testamentară. Persoane îndreptățite la restituire was last modified: octombrie 10th, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.