JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Măsuri asigurătorii în cursul arbitrajului. Competenţa de încuviinţare

12 apr. 2010
Vizualizari: 105
  • C. proc. civ.: art. 358^8 alin. (1)
  • C. proc. civ.: art. art. 358^9

Cât timp art. 358^8 alin. (1) C. proc. civ. instituie competența tribunalului de încuviințare a măsurilor asiguratorii iar instanța a fost sesizată cu o asemenea cerere, ea este ținută a o soluționa.
Posibilitatea de a opta pentru utilizarea art. 358^9 C. proc. civ. aparține părții care cere măsurile asigurătorii și nu instanței de judecată, legal sesizată cu cererea de instituire a măsurilor.

(Curtea de Apel Iași, secția comercială, decizia nr. 209 din 12 aprilie 2010)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Măsuri asigurătorii în cursul arbitrajului. Competența de încuviințare was last modified: august 25th, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.