JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Inadmisibilitatea recursului declarat împotriva unei încheieri de suspendare a judecății, pronunțată de instanța de recurs

2 mart. 2012
Vizualizari: 32
  • art. 299
  • art. 377
  • C.proc.civ.: art. 244¹

Încheierea prin care a fost suspendată judecarea cauzei, în temeiul art. 183 C.proc.civ., este o încheiere premergătoare care întrerupe cursul judecății, însă fiind pronunțată de curtea de apel ca instanță de recurs și cum decizia este irevocabilă, nefiind supusă nici unei căi de atac conform art.299 și art. 377 alin.(2) pct.4 C.proc.civ., încheierea are același caracter irevocabil, nefiind supusă recursului.

(I.C.C.J., secția I civilă, decizia nr. 1480 din 2 martie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Inadmisibilitatea recursului declarat împotriva unei încheieri de suspendare a judecății, pronunțată de instanța de recurs was last modified: februarie 4th, 2024 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.