JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cheltuieli de judecată. Chitanţă ce atestă plata onorariului de avocat, dar în baza unul alt contract de asistenţă juridică decât cel încheiat pentru reprezentarea părţii în cauză. Respingere

23 apr. 2010
Vizualizari: 111
  • C. proc. civ.: art. 274

Potrivit art. 274 C.proc.civ., partea care solicită cheltuieli de judecată, trebuie să dovedească efectuarea acestora, iar în cazul onorariului de avocat, este necesară dovada că sumele pretinse au fost cheltuite pentru reprezentarea părții în procesul respectiv, iar nu pentru acordarea asistenței juridice într-un dosar dintr-un alt ciclu procesual.

(Curtea de Apel Cluj, secția civilă, pentru minori și familie, decizia nr. 966 din 23 aprilie 2010)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cheltuieli de judecată. Chitanță ce atestă plata onorariului de avocat, dar în baza unul alt contract de asistență juridică decât cel încheiat pentru reprezentarea părții în cauză. Respingere was last modified: august 27th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.