JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Anularea adresei emise de către Inspectoratul Şcolar. Recunoaşterea dreptului de a participa la examenul de definitivat pentru absolvent Universitatea „Spiru Haret”

11 iun. 2012
Vizualizari: 35
  • H.G. nr. 693/2003
  • Legea nr. 443/2002
  • Legea nr. 84/1995
  • O.U.G. nr. 75/2005
  • OMECT nr. 2284/2007
  • OMECT nr. 5560/2011

Reclamantul a urmat cursurile organizate de U.S.H., este licențiat în muzică și diploma de licență emisă de o unitate de învățământ este valabilă câtă vreme nu a fost revocată pe cale administrativă de autoritatea emitentă sau nu a fost anulată printr-o hotărâre judecătorească. În acest context, adresa comunicată reclamantului de către Inspectoratul Școlar Județean nu anulează efectele diplomei acestuia, diplomă ce constituie un act administrativ ce se bucură de prezumția de legalitate.

(Curtea de Apel Galați, secția de contencios administrativ și fiscal, încheierea nr. 3325 din 11 iunie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Anularea adresei emise de către Inspectoratul Școlar. Recunoașterea dreptului de a participa la examenul de definitivat pentru absolvent Universitatea „Spiru Haret” was last modified: noiembrie 28th, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.